T. 0547 - 363035
E-mail: klik hier

Nieuwbouw

Werken met nieuwe technieken gecombineerd met vakmanschap en kwaliteit, dat staat garant voor een lange levensduur van uw dak. Duidelijke afspraken, persoonlijk contact en doorlopende advisering zijn echter net zo belangrijk. Daarom staan uw wensen altijd centraal en begeleiden wij onze klanten van het begin tot het eind.
 
Kwaliteit van het dak:
De kwaliteit en levensduur van een rietdak zijn allereerst afhankelijk van de gebruikte materialen en de uitvoering van de rietdekwerkzaamheden en dus de kwaliteit van de rietdekker. Om de kwaliteit te verhogen heeft Rietdekkersbedrijf Klein Wassink minimum eisen gesteld waaraan een rietendak moet voldoen. Deze eisen zijn vastgelegd in de Kwaliteitseisen en Uitvoerings-Richtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers.

De Levensduur:
Een rietdak, vakkundig aangebracht en goed onderhouden is een verantwoorde investering voor jaren. De levensduur is minimaal 25 jaar. Maar 40 jaar of langer is geen uitzondering.

Rietendak Keuringen:
Om de kwaliteit van het rietendak verder te bevorderen heeft de Vakfederatie het initiatief genomen tot de mogelijkheid het (nieuwe) rietdak te laten keuren. De keuring verschaft zekerheid over uitvoering en kwaliteit.
Verder heeft de Vakfederatie de laatste jaren veel geld en tijd geïnvesteerd in het verder verbeteren van de opleiding tot ondernemer-rietdekker. Alleen rietdekkers die de opleiding met succes hebben afgesloten kunnen lid van de Vakfederatie worden.

Onderhoud:
Kijk voor meer informatie bij onderhoud.
Vraag voor meer informatie geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Rieten dak verzekeren? Ook dat kan!